Järjestäjät

Antti Leppä

Järjestäjä
Antti on Mikkeliläinen roolipeliaktiivi, joka tunnetaan parhaiten Forge & Illusion -ympäristöstä sekä Otavan Opiston leivissä tehdystä pelipedagogisesta kehitystyöstä.

Leevi Heinonen

Järjestäjä
-

Heikki Koponen

Järjestäjä
Heikki on toiminut Otavan Opistolla pelipedagogiikan kehittäjänä ja tykkää heitellä noppia.

Järjestäjät

Antti Leppä

Järjestäjä

Antti on Mikkeliläinen roolipeliaktiivi, joka tunnetaan parhaiten Forge & Illusion-ympäristöstä sekä Otavan Opiston leivissä tehdystä pelipedagogisesta kehitystyöstä.

Leevi Heinonen

Järjestäjä

Leevi on pitkän linjan pöytäroolipeliaktiivi (lue addikti). Hän on toiminut pelinjohtajana ja pelisuunnittelijana muun muassa Mikkelin kansalaisopistolla ja Otavan Opistolla.

Heikki Koponen

Järjestäjä

Heikki on toiminut Otavan Opistolla pelipedagogiikan kehittäjänä ja tykkää heitellä noppia.

Varmistuneet ohjelmanjärjestäjät

Sami Koponen

Sami on toiminut viime aikoina Roolipelitiedotuksen ylläpitäjänä, mutta hänellä on kokemusta myös pelisuunnittelusta ja roolipelaamisen esittelemisestä uusille harrastajille.

Eero Tuovinen

Eero on yläsavolainen roolipeliharrastaja ja pelisuunnittelija, joka tunnetaan ennen kaikkea indie-evankelistana. Viime vuosina Eero on pelannut OSR-pelejä ja kirjoittanut omaa satufantasia-roolipeliään.

Mikko Karttunen

Mikko on Tampereen teekkareiden roolipelikerhon Excaliburin aktiivi, joka kokeilee monipuolisesti roolipelejä sekä indiepelejä. Tämän lisäksi hän on roolipeliteoriaa intoileva harrastaja.

Arttu Hanska

Arttu on Lappeenrannan teknillisen yliopiston roolipelikerho Rooliahjon aktiivi, joka asuu nykyään Espoossa. Ropeconin roolipelivastaava vuosina 2014-16 ja ja Ropeconin skenaariokilpailun järjestäjä 2014-15.

Tommi Brander

Tommi on Jyväskyläläinen roolipeliaktiivi, joka puuhailee myös SL&VL-verkkolehden parissa.

Joonas Katko

Minä olen 33-vuotias pitkän linjan coninakkikone, historian maisteri ja nykyisin myös tietojenkäsittelytieteen opiskelija. Olen vetänyt erilaisia pöytäroolipelejä yli 15 vuotta.

Ossi Sandberg

Ossi on yksi Excaliburin (Tampereen teekkarien roolipelikerho) vanhoista aktiiveista. Hän on ollut mukana järjestämässä roolipeli-workshoppia ja roolipeliteoriailtamia. Kuluneen vuoden aikana hän on myös lapsekkaalla innostuksella kiinnostunut pelisuunnittelusta.

Tapani Saarinen