Kävijälle

Tällä sivulle on koottu olennaisia tietoja kävijälle

Missä ja milloin tapahtuma on?

Tapahtuma järjestetään 22. - 24.1.2016 Otavan Opistolla (Otavantie 2B, 50670 OTAVA).

Miten sinne pääsee?

Otavan Opisto sijaitsee n. 12 km päässä Mikkelin keskustasta. Otavan ja Mikkelin välillä kulkee linja-autoja (aikataulut löytyvät Matkahuollon reittioppaasta). Kyytiä keskustan sekä Otavan Opiston välillä kannattaa tiedustella myös tapahtuman Facebook sivulta.

Pysäköintialue sijaitsee n. 100 metrin päässä opistolta osoitteessa Topeliuksenkatu 3-5, 50670 Otava (korkean asuntolarakennuksen takana).

Miten pääsen mukaan?

Riittää, että ilmoittaudut ilmoittautumislomakkeella. Tapahtuma maksetaan joko paikan päällä tai tapahtuman jälkeen laskulla.

Majoitus

Majoitus tapahtuu Otavan Opiston asuntolassa, joka sijaitsee päärakennuksen lähellä. Majoitustiloina on 1-3 hengen huoneet. Omia liinavaatteita ei tarvitse ottaa mukaan. Asuntolassa on myös keittiötiloja, joissa on mahdollista valmistaa itse ruokaa.

Basaari

Päärakennuksen yläaulaan tullaan rakentamaan erillinen esittelyalue, jossa osallistujilla on mahdollista esitellä omia pelejään sekä halutessaan myös myydä niitä.

Tapahtuman järjestävät eivät ota mitään vastuuta tuotteista tai niiden myynnistä.

Lounge

Päärakennuksen yläkertaan tullaan tekemään erillinen oleskelutila, jossa osallistujat voivat halutessaan istuskella, keskustella sekä nauttia pientä purtavaa ja virvokkeita.

Pelitiloja

Eri puolilta kampusta on varattu muutamia tiloja, joita osallistujat voivat varata tapahtuman aikana peliensä vetämistä varten.

Palvelut

Tapahtumapaikan läheisyydessä on kaksi kauppaa sekä ravintola.

Vakuutus

Opiston opiskelijavakuutus kattaa kurssiaikataulun mukaisen opetusajan (päivä), mutta ei kurssiaikataulun ulkopuoleista aikaa (ilta/yö).